Modelul nostru de business - Ferm Solutions

Despre noi

Aici este, de regula, locul unde noi va spunem cat suntem de frumosi, si de destepti, si de buni, si de priceputi in ceea ce facem. Dar, cum nu ne plac cliseele, incercam o alta abordare.

Credem in capacitatea noastra de a ne reinventa constant. Traim intr-o lume intr-o perpetua schimbare, schimbare de paradigme, schimbare de modele de business. Iar clientii nostri, de multe ori, nu stiu cum sa abordeze aceste schimbari, sunt prinsi cumva nepregatiti. In acele momente, noi suntem acolo unde provocarea clientilor nostri o cere. Asta credem noi ca este competenta noastra numarul unu.

O dovada in acest sens, sta si faptul ca ne-am creat potofoliul actual de client fara promovare pe niciun canal, media sau digital. In schimb, clientii s-au adus unii pe ceilalti, prin recomandari directe, iar n-am refuzat pe nimeni. Toti cei care ne-au batut la usa au fost primiti in casa noasta virtuala.

Nu mai exista frontiere in ceea ce priveste extinderea unei afaceri, mai ales cand beneficiem, noi ca tara, de cea mai mare piata unica din lume, sub forma Uniunii Europene. Dar si in afara acesteia, firmele romanesti isi pot vinde produsele si serviciile. Un exemplu bun este business-ul pe Amazon.

Prin extensie, contabilitatea nu mai este demult doar o stiinta a cifrelor, a balantelor si bilanturilor contabile. A devenit mai mult o stiinta a comunicarii, a abilitatii de a-l asculta activ pe cel din fata ta, care se confrunta cu reale probleme si de a fi capabil sa vii cu solutii adaptate nevoilor acestuia.

Dupa asta ne ghidam noi.